Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szupinált cipő - a gyerekek kedvenc lábbelije

A tökéletes lábbelit keresed a csemetédnek, ami minden elvárásodnak megfelel? Akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis garantáltan megtalálod azt, amit keresel! 

Talán már te is hallottál a szupinált cipőkről, amikről azt kell tudni, hogy a gyerkőcök igényeire szabott lábbelik egyik speciális fajtája, és azt a célt szolgálják, hogy segítsenek a helyes lábtartás kialakításában. Ennek megfelelően kifelé döntött sarokrésszel készülnek, ezzel biztosítva, hogy a gyerekek lába ne tudjon bedőlni. A lábfej “bedőlése” hosszútávon nem egészséges, és akár más ortopédiai problémákat is okozhat.

A szupinált cipőket általában orvos írja fel a gyerekeknek, de ha te magadtól döntesz úgy, hogy ilyen lábbelit vásárolsz, annak sincs akadálya. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a lábravalók igazi kedvencek, ugyanis nagyon kényelmes viseletet nyújtanak, és nem csak a belső kialakítás, hanem a külső stílusjegyek miatt is elnyerik a kicsik tetszését. Ez pedig fontos, hiszen előbb-utóbb hangot adnak annak, ha valamelyik holmijuk nem tetszik nekik, és emiatt nem akarják felvenni.

A szupinált cipő további előnye, hogy megerősített sarokrésszel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig megfelelő tartást ad a bambinód lábfejének. Kínálatunkban gazdag választékát találod ezeknek a professzionális kialakítással rendelkező lábbeliknek, így könnyedén rálelhetsz a tökéletes változatra, ami külsőleg és belsőleg is ideálisnak bizonyul. Hidd el, ha a gyerkőcödre bíznád a választást, ő biztosan a szupinált modellek mellett tenné le a voksát!

Keresés