Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Milyen gyerekcipőt vásároljunk tavaszra?

Milyen gyerekcipőt vásároljunk tavaszra? Milyen gyerekcipőre cseréljük a meleg csizmát? Közeledik a tavasz, melegszik az idő, az eddig használt téli bélelt csizmát le kell cserélnünk egy kevésbé meleg, de még zárt gyerekcipőre.

Nem célszerű a magasszárú meleg csizmát, cipőt közvetlenül nyitott cipőre cserélni. A gyermek lába megvédhető a hőmérséklet-ingadozásoktól egy közepesen vastag bőr vagy vászon belsőrésszel készülő, vékony, bőr gyerekcipővel. Szerencsésebb szülők gyerekei nem növik ki az őszi zárt cipőt, így azt még tudják használni, de ha igen, nézzétek meg átmeneti cipőkínálatunkat.

Milyen feltételeknek feleljen meg a nyitott tavaszi gyerekcipő?

Amikor már meleg a zárt cipő, de a szandiban még fázik a gyerek lába, akkor szükségünk lesz egy félig nyitott tavaszi cipőre.

Nagyon fontos, hogy az örökmozgó gyerekeink lába megfelelően szellőzzön, ne izzadjon a gyerekcipőbe. A cipő szellőzését befolyásolja a cipő és a talpbetét anyaga, ennek leginkább a bőr cipők és a bőr, légáteresztő talpbetétek tesznek eleget.  A gyerekcipő legyen annyira nyitott, hogy az melegebb időben is komfortos, kényelmes legyen.

Mint minden évszakban, ilyenkor is oda kell figyelnünk arra, hogy a gyerekcipő megfelelően tartsa a lábat, hajlékony, csúszásmentes gumitalppal legyen ellátva, ami megfelelő védelmet biztosít a rengeteg szabadtéri mozgáshoz.

Egy kis programajánló!

A téli, „bezárt” hónapok után végre kiszabadulunk a kellemes melegbe, megszabadulunk a téli kabátoktól, meleg csizmáktól – csak egy kis kardigánban a hangulatunk is mindjárt jobb. Ilyenkor a gyerekekkel rengeteget sétálok, a környező utcák tele vannak ibolyákkal, amikből szednek egy-egy csokorral és itt van az ideje annak is, hogy előszedjük a bicikliket. Nincs is jobb, mint ovi, iskola után biciklizni egyet a környező utcákban vagy hétvégén elmenni egy családi biciklizésre a természetbe. Nekünk nagy kedvencünk a tatai tó környéke, szívből ajánlom. Kisebb gyerekekkel is könnyedén körbe lehet biciklizni érintve a várat, az erdőt és a remek kis falatozókat.

Ne feledkezzünk meg az esős napokról sem!

A tavasz szeszélyes, így ilyenkor is célszerű gumicsizmát beszerezni, hogy ne érjen váratlanul minket egy-egy esős nap.

Gumicsizma kínálatunk

Keresés