Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ha nyár, akkor gyerek szandál!

Ha nyár, akkor gyerek szandál! Közeledik a meleg, elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy milyen gyerekcipőt vásároljunk a nyárra.

Évek óta jellemző, hogy a szeszélyes tavasz időjárást hirtelen, egyik napról a másikra felváltja a nyár, amikor a tavaszi cipő már túl meleg gyerekünk lábának. Érdemes már most nézelődni, hogy milyen az idei kínálat, ezt pedig miért ne tennéd otthonról kényelmesen a webshopunkban?

Szandál kínálatunk

Mi alapján válasszunk gyerek szandált?

Nyáron a megfelelő gyerekcipő választás egyértelműen a szandál. Azonban nem mindegy, hogy milyen szandit vásárolunk. A szandál esetében is nagyon fontos, hogy tartsa a gyerek lábát, de ugyanakkor kellőképpen nyitott is legyen, a nyári melegben is jól szellőzőn. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor beleizzad a cipőbe a lábunk, nem is beszélve az ilyenkor megtelepedő baktériumokról, gombáról.

Fontos továbbá az is, hogy természetes anyagból készüljön, nedvszívó talpbetéttel legyen ellátva, könnyű legyen hajlékony és csúszásmentes talppal.

Kisebb gyerekeknél célszerű olyan gyerek szandált választani, aminek hátul zárt sarokrésze van, ami megfelelően tartja és védi a kisgyermek lábát. Nagyobb gyerekeknél már választhatjuk az elől-hátul nyitott szandikat, amik a viszonylag aktívabb mozgásra is alkalmasak.

Szandinál is fontos a megfelelő méret kiválasztása, ami mindig 0,5-1 cm-rel nagyobb a gyerek lábánál. Webshopunkban minden méretnél megtalálod a gyerek szandál belső talphosszát, ami alapján ki tudod választani a megfelelő méretet.

Miért nem alkalmas a papucs tartós viseletre?

A klumpa-szerű, sarokpánt nélküli papucsok nem tartják a gyerekek lábát, akadályozza őket a mozgásban. Könnyen leeshet a lábukról, aminek következtében megbotolhat és megsérülhet gyermekünk.

Keresés