Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyerekcipő vásárlás

Gyerekcipő vásárlás Gyerekcipő vásárlására gyakran kerül sor, hiszen a gyerekek lába folyamatosan fejlődik, növekszik. Legalább negyedévente beleütközünk abba a problémába, hogy „a francba most vettem új cipőt és már kinőtte a gyerek", vagy évszakváltás van és egy nyitottabb, vagy egy zártabb, melegebb cipőre van szükség.

Gyerekcipő és a filléres megoldások

Mindannyian a legjobbat akarjuk gyerekeinknek, de a szülők sokszor megelégszenek filléres megoldásokkal, hiszen a gyerek úgyis egy-kettő kinővi, úgyis megunja, úgyis gyorsan elhordja. Az üzletekben kapható olcsóbb cipők vásárlása után pár héttel, egy hónappal azonban azzal szembesülnek az anyukák, hogy a csizma beázik, a cipő cipzára tönkrement, csak néhányszor volt a gyerek lábán a szandál, akkor is csak a csoportszobában, de lekopott az eleje. A másik gyakori probléma ezekkel a cipőkkel, hogy kényelmetlen, töri a gyerek lábát, beleizzad, mert nem szellőzik, nem tart, illetve a rossz kialakítás miatt esetleg kárt is okozhat a gyerek lábában.

Néhány nappal ezelőtt volt nálam egy anyuka, aki beleesett ebbe a csapdába. A kislányának korábban egy nagyobb cipőáruházban vásárolt csizmát, ami beázott, amikor az oviban kimentek az udvarra. Kérte, hogy segítsek, mert egy minőségi csizmát szeretne vásárolni, amit a weboldalon ki is nézett és miután a közelben laknak, személyesen el is jöttek érte. Ez esetben szerencsénk volt és boldogan mentek el egy csodaszép vízálló csizmával, de nem mindig van ez így. Sajnos ez az időszak cipőértékesítés szempontjából már utószezonnak számít, a gyártók sem rendelkeznek téli cipőkkel, hiszen már az új tavaszi kollekciókat szállítják le a kereskedőknek, ilyenkor csak a maradék cipőkből lehet válogatni. Arról nem is beszélve, hogy az anyuka is belátta, ha szezon elején megveszi a jó minőségű téli csizmát, megspórolhatta volna a másik árát.

Webshopok árai

Weboldalunkon gyakran találkozhatsz akciókkal, ami nem annak köszönhető, hogy hibás vagy sérült cipőket értékesítünk, hanem annak, hogy vannak egyrészt szezonális akcióink, amikor az előző vagy tavalyi szezon cipőit áruljuk alacsonyabb áron, másrészt vannak néhány napos extra kedvezményeink is. Ezeken a csökkentett árakon sokszor olcsóbban meg tudod vásárolni a kiváló minőségű gyerekcipőt, mint a boltokban a silány minőségű cipőket. 

Minőségi gyerekcipők

Cipő vásárlása esetén midig figyeljünk oda ártól függetlenül a cipő minőségére, anyagára, kialakítására. Természetesen a szülők nem szakértők és nincsenek minden esetben tisztában a jó minőségű, megfelelő kialakítású gyerekcipők ismérveivel, ezért a különböző márkák segítségünkre lehetnek. A gyártó neve általában garancia a kiváló minőségű gyerekcipőre, hiszen több éves tapasztalat, a legmagasabb technológiai szabványok megbízhatósága jellemzi őket, ilyen többek között a Richter, Primigi, Garvalin, Pablosky vagy supinált cipők esetében a Szamos kölyök. 

A Bambino Gyerekcipőnél mindig odafigyelünk arra, hogy csak olyan gyártók gyerekcipőit értékesítsük, amik megfelelnek a legmagasabb minőségi, egészségügyi, kényelmi és esztétikai szempontoknak, mindemellett pedig kiemelten támogatják a gyerekek hatalmas mozgásigényét.

Tartalomhoz tartozó címkék: cipő cipőválasztás gyerekcipő

Keresés