Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A Szamos szupinált gyerekcipők biztosítják a láb egészséges fejlődését

A Szamos Kft. Közel 28 éve lendületesen működő cipőgyár, ahol a gyerekek lábának egyedi jellemzőit tartják szem előtt. A márka védjegye alatt születő szupinált lábbelik maximálisan kiszolgálják a kicsik igényeit, biztosítva számukra azt, hogy a lábfejük egészségesen fejlődjön. 

Kiskorban különösen fontos, hogy milyen cipők kerülnek viselésre, azok ugyanis nagymértékben meghatározzák, hogy a későbbiek során kialakul-e a lábdeformitás valamely formája vagy sem. Gyakran előfordul, hogy a lábizmok fejlődése nem tud lépést tartani a kicsik növekedésével, vagy egyszerűen csak annyira gyengék az ízületek, hogy nem tudják megfelelően ellátni a feladatukat.

A Szamos gyerekcipő ideális választás, hiszen a speciális kialakításának köszönhetően nem engedi, hogy a lurkók lábfeje befelé dőljön. Erről az erős kéreg, valamint a belülről kifelé döntött sarokrész gondoskodik. A Szamos szupinált gyerekcipők rendszerint magasított szárral rendelkeznek, ami szintén azt a célt szolgálja, hogy megfelelő tartást adjanak a kicsik bokájának, illetve védjék az ízületeiket a megerőltetéstől, sérülésektől.

Ezek a speciális lábbelik széles orrésszel rendelkeznek, aminek eredményeképpen szabadon mozoghat bennük a kicsik lába. Anyaguk valódi bőr, ami garantálja a folyamatos légáteresztést, illetve az izzadság elvezetését. A Szamos gyerekcipőket kívülről szinte meg sem lehet különböztetni más márkájú lábbeliktől, ám a viselésük, illetve az általuk biztosított jótékony hatások egyértelműen kiemeli őket a sorból. A lábravalók ráadásul gazdag választékban állnak rendelkezésre, amiből bőven lehet válogatni.

Keresés