Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A Primigi szandálok a gyerekek igényeire vannak szabva

Ha a minden szempontból tökéletes gyermek szandált keresed, akkor vásárlás közben könnyen akadályokba ütközhetsz - de nem nálunk! 

Az általunk kínált termékek egytől egyig a minőségi anyaghasználat, a modern technológia és a tudatos tervezőmunka eredményeként születtek meg, és azt a célt szolgálják, hogy a gyerekek professzionális kialakítású lábbeliket viselhessenek a mindennapokban. A Primigi már 1976 óta gyártja azokat a puha, könnyű és kényelmes lábbeliket, amik maximálisan megfelelnek a lurkók igényeinek.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Primigi szandálok pillekönnyűek. Ezt te is megtapasztalhatod, ha kézbe veszed őket. Ez azért nagyon fontos, mert ezek a lábbelik nem nehezítik el a kicsik lábfejét, a sétálás, ugrándozás ugyanolyan könnyed a számukra, mintha nem lenne cipő a lábukon. A Primigi szandálok másik nagy előnye a rugalmas talp, amit nagyfokú ellenállóság jellemez, ennek köszönhetően megvédik a lurkók talpát a talaj egyenetlenségeitől. Puha bőr talpbetéttel rendelkeznek, ami igazán komfortos érzetet nyújt számukra. A talp sarokrésze párnázott és ütéscsillapító kivitelben készül, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy igazán kényelmes viseletet nyújtsanak a lurkóknak. Amennyiben egy olyan szandit keresel a csemetédnek, ami minden elvárásodnak eleget tesz, akkor a Primigi szandálok között te is megtalálhatod, amit keresel.

Kínálatunkban többféle változatot is találsz, amik külsőségekben ugyan eltérnek egymástól, de a márkatermékek által kínált pozitívumok mindegyikre jellemzőek. Fiúk és lányok számára is vannak Primigi szandálok, amiket a tépőzárakkal könnyen a gyerkőcök lábfejére lehet igazítani. Ha a csemetédnek kicsit dundibb lábfeje van, akkor pont ideális, hogy a felső rész mérete az egyedi igények szerint változtatható. Ami a szandálok kinézetét illeti, le sem lehetne tagadni, hogy a divat hazájában, Olaszországban készülnek, ahol különösen nagy gondot fordítanak arra, hogy akárcsak a felnőtt változatok, az aprócska lábakra szabott lábbelik is stílusos kinézettel büszkélkedjenek.

Keresés